Våre avdelinger
Meny

Hva nå?

I etterkant

Takkekort - Takkeannonse

Gjennom et liv er det mange som har bidratt og noen har betydd ekstra mye. De er det godt å få sendt en takk til. Takkekort i samme design som programheftene blir lagt ekstra merke til. Disse kan fås i enkle eller doble kort i både stående og liggende format A6. Kortene leveres med konvolutter og bestilles gjennom vårt byrå.
Les mer

Ventetegn

Ved nye graver kan vi levere merking av gravstedet frem til gravminne kommer på plass. Merkingen leveres montert enten på kors eller på plate. De fåes levert i 2 farger, Bronse eller hvit.
Les mer

Innskripsjon på eksisterende gravminne

Vårt byrå har i mange år hatt et godt samarbeid med Skrifthugger`n. Firma drives i dag av Jørn Westby som tidligere har jobbet i kirkeetaten og er godt kjent med lover og regler. Han har en tilrettelagt lastebil hvor han står på kirkegården og gjør innskripsjoner i. Dette igjen medfører minimal risiko for skade på sten ved transport til eventuell fabrikk, og man sparer transportkostnader. Han gjør også oppussing og omsliping av gravminner. Ta kontakt med oss, så formidler vi videre.
Les mer

Valg av nytt gravminne/gravstein

Å velge gravminne eller gravstein kan være en lang prosess. Det skal velges en stein som skal vare i mange år, og det er utallige muligheter hva gjelder form og fasong, farger og symbolikk. Derfor anbefaler vi å bruke litt tid på å velge gravminne.
Les mer

Urnenedsettelse

Når urnen skal sette ned på gravstedet.
Les mer

Arv og skifte

Når boet skal skiftes.
Les mer

Minnebok

Vårt byrå tar alltid bilder av det pyntede seremonirommet, kisten, kransene med sløyfer osv. I tillegg til disse bildene vil minneboka inneholde en hilsen fra byrået, dødsannonsen, programheftet, minnetalen og minneord. Det er også mulig å få inn familiens egne bilder. Er det lagt ut kondolanseprotokoll, kan også disse komme med i boka. Snakk med oss om produksjon og utforming så er vi behjelpelige med det.
Les mer